top of page
Søg
  • Forfatters billedeSusanna Risbjerg Tønnesen

Smidighed i tankerækker...

Opdateret: 1. jul. 2020

Denne sætning kom til mig for flere år siden ...og var en af de sætninger som jeg anvendte i min ansøgning til Psykoterapeutisk Institut i Aarhus. Det jeg mener er ..evnen til at kunne få øje på sine egne tankerækker, se på dem udømmende.. nysgerrigt.. at evne at være smidig i sine tankerækker og forstå hvad der er muligt og måske hensigtsmæssigt a t forstå for en selv og den anden på et givent tidspunkt.. at evne at gå ind i en samtale eller perspektiv og opdage at der lærte jeg eller den anden noget nyt .. eller der h a r jeg det sådan.. ja det er sådan ... eller ..dvæle ved noget på en dybere eller anderledes måde.. Måske skiftede der en svag eller kraftig nuance i synspunktet... listen kan blive ved..og gør det livet langt for mig.. Det er for mig et forsøg på at indfange hvad jeg forstår ved det at være smidig i tankerækker.. formodentlig et begreb som ligger nært op ad et berømt og afholdt familiemedlem ved navn mentalisering..
10 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page